Pachet complet de lucru:

  • proiectare
  • design
Finalizare:2020
Amplasare:WEB

500

5

5

Atunci cand proiectezi o casa de la zero creativitatea este in prim-plan. In functie de amplasarea terenului si conceptul casei se iau cele mai bune decizii in legatura cu forma constructiei.

Designul de exterior este la fel de important precum designul de exterior. O casa trebuie sa fie armonioasa si sa asigure beneficiarilor confortul si cadrul ideal pentru a locui in ea. Culorile la fatadele de exterior se aleg in concordanta cu mediul inconjurator si cu conceptul casei.

Aceasta propunere de casa este destinata unor proprietari care isi doresc o casa aparte, de poveste.

Elementele arhitecturale ajuta la conturarea unui proiect special, in stil tranzitional, intre clasic si modern. Ne place acest stil arhitectural pentru ca reprezinta cel mai mult viziunea pe care o avem asupra spatiilor de locuit. Un spatiu confortabil, spectaculos, care sa iti intregeasca stilul de viata.

La parter este gandit spatiul comun, unde familia si prietenii socializeaza, iar etajul este destinat odihnei. Focusul casei este dat de geamul care taie casa in doua parti si lasa lumina naturala sa patrunda. Este o splendoare sa te bucuri de felul in care se schimba atmosfera casei, in functie de intensitatea luminii in acest spatiu.

Daca doriti sa colaborati cu firma noastra pentru a construi de la zero acest proiect de casa, va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@coartco.ro.


Galerie