Pachet complet de lucru:

  • proiectare
  • design
Finalizare:2020
Amplasare:WEB

200

2

2

Ne place stilul tranzitional, care face trecerea intre clasic si modern. Consideram  ca aceste case reprezinta cel mai bine idealul de a locui intr-o casa.

O casa maiestuoasa si bine gandita astfel incat sa asigure confortul din prezent, asa putem descrie in cateva cuvinte aceasta propunere de casa.

O constructie simetrica, care ofera cadrul excelent pentru elementele arhitecturale exterioare si geamurile mari moderne.

Cladirea este impartita pe parter si etaj, pentru a te bucura de o privelista la inaltime. In functie de terenul pe care va fi amplasata, planul acestei case poate fi modificat. Zona de la parter este destinata socializarii, iar etajul este rezervat zonei de dormit si spatiului privat.

Intrarea este una spectaculoasa, care pune in valoare simetria casei. Fiecare fatada a fost gandita sa fie la potentialul ei maxim estetic si practic. Geamul care traverseaza casa ofera senzatia de apropiere de natura si continuarea a spatiului de locuit in exterior.

Este un proiect de casa pentru beneficiari cu un stil deosebit de a trai, care apreciaza frumosul din spatiul de locuit.

Daca doriti sa construiti de la zero acest proiect de casa, va invitam sa ne contactati. Oferim servicii complete de design, arhitectura si constructie de case.


Galerie