Pachet complet de lucru :

  • proiectare
  • design interior si exterior
  • echipa de constructori
  • management de santier


icon suprafata

38

icon camere

1

icon bai

1

Indiferent de idealurile fiecaruia dintre noi, casa este nucleul vietii. Se spune ca fericirea si iubirea traiesc in spatii mici, dar noi credem ca ele traiesc mai ales in sufletele noastre atunci cand casa in care nu doar locuim, ci si TRAIM, ne reflecta pe deplin personalitatea si stilul de viata.

De la aceasta idee am pornit in realizarea proiectului pentru casa bungalou. Desi de dimensiuni reduse, aceasta casa este cocheta si depaseste chiar si cele mai inalte asteptari din punct de vedere estetic si functional. Este potrivita pentru persoanele si familiile cu un stil de viata minimalist, concentrat in jurul functionalitatii, pentru care rafinamentul si bunul-gust se traduc prin simplitate, confort si siguranta.

Farmecul casei bungalou este definit de dinamismul, energia si atmosfera intima pe care aceasta le ofera. Cu un exterior spectaculos, caracterizat prin prezenta elementelor arhitecturale deosebite, care se imbina perfect cu un interior unde primeaza functionalitatea, casa bungalou aduce solutii pentru numeroase provocari ale vietii de zi cu zi. Este sigura si usor accesibila, fiind ideala pentru familiile cu un copil mic sau pentru seniori, oferind intimitatea pe care fiecare dintre noi o doreste. Mai presus de atat, casa bungalou este usor de intretinut, ceea ce inseamna mai mult timp liber pe care il puteti petrece cu familia si cu prietenii dragi.

Mai putin spatiu poate insemna mai mult confort, iar atunci cand compartimentarea este realizata intr-un mod inteligent, casa ofera calmul si echilibrul dupa care fiecare dintre noi tanjim. Camerele spatioase si luminoase pe care le propunem transforma orice spatiu intr-o oaza de liniste. Atmosfera care va intampina de indata ce pasiti in casa este una relaxanta, ce va invita la liniste, odihna, seninatate si ordine. Cei 38 mp utili sunt armonios completati de terasa de 14 mp care face mai usoara fuziunea dintre exterior si interior. La interior, casa bungalou cuprinde un living, un dormitor, o baie, o bucatarie open space care include si spatiul de dinning.

Stim ca fiecare dintre cei care apeleaza la serviciile noastre au o imagine unica despre cum arata casa de vis, de aceea noi nu doar construim case, ci cream locuinte care reflecta personalitatea, stilul de viata si valorile clientilor nostri. Propunem idei unice si personalizate dupa ce ne-am asigurat ca am inteles
dinamica familiei dumneavoastra si stilul de viata care va defineste pentru a construi o casa nu doar pentru acum, ci si pentru viitor.

Locuinta de vis este aceaa in care va treziti in fiecare dimineata cu energie si cu incredere in ceea ce noua zi are sa va ofere!

Investiti intr-un proiect personalizat pentru locuinta dumneavoastra. Va vom fi alaturi in fiecare moment pentru ca oferim servicii complete de design, arhitectura si constructie de case. Va invitam sa ne contactati: office@coartco.ro.Galerie