Pachet complet de lucru:

  • proiectare
  • design
Finalizare:2020
Amplasare:WEB

300

3

3

O casa de poveste, asa am putea descrie acest proiect. Este propunerea noastra pentru o locuinta calda si confortabila, ideala pentru o familie.

Este o casa bine gandita pentru a eficientiza spatiul si a te bucura cat mai mult de lumina naturala si natura, mai ales daca este amplasata intr-o zona verde.

Acest proiect poate fi adaptat si modificat in functie de teren.

La interior cuprinde: living, dining, bucatarie, garaj, camera tehnica, debara si baie, toate acestea fiind la parter. Iar la etaj sunt trei dormitoare, fiecare cu baie si dressing propriu. Casa are toate spatiile necesare, astfel incat beneficiarii sa se bucure de tot confortul, intr-un spatiu mic. Zona de la parter este destinata petrecerii timpului cu familia si prietenii, iar vara acest spatiu se extinde la exterior. Etajul casei este un spatiu separat, care ofera intimitate.

Exteriorul casei este intr-un stil tranzitional, intre clasic si modern, iar culorile propuse la fatade sunt in tonuri pastelate.

Va invitam sa ne contactati pentru realizarea acestei case de la zero. Oferim proiectare si constructia ei la cheie.

Toate proiectele prezentate se fac numai de catre echipa noastra in toate etapele, numai asa putem asigura garantia lucrarii si un proiect frumos, ca in simularile prezentate.

Contact: office@coartco.ro


Galerie