Pachet complet de lucru :

  • proiectare
  • design interior si exterior
  • echipa de constructori
  • management de santier

icon suprafata

137

icon camere

3

icon bai

2

Ce simtiti atunci cand pasiti in locuinta dumneavoastra? Aveti acea senzatie linistitoare de intimitate, liniste si armonie, sau simtiti ca spatiul nu va reprezinta? Fericirea incepe acasa, acel spatiu atat de pretios care ne reflecta personalitatea, stilul de viata si unde, mai presus de orice, ne simtim in siguranta.
Un loc de vis unde clasicul se imbina intr-un mod armonis cu accentele moderne sub un singur acoperis – cam asa am descrie, in cateva cuvinte, acest proiect de casa pe care il propunem celor care isi doresc o casa cu adevarat unica si care atrage toate privirile prin eleganta si rafinamentul sau.

Atunci cand vorbim despre construirea unei case, primul lucru care ne vine in minte este modul in care aceasta ne reflecta personalitatea, ne sustine si ne echilibreaza stilul de viata. O casa nu este despre ce stil arhitectural este la moda, ci este despre dumneavoastra.

Construirea unei case de la zero este un proces complex, dar in acelasi timp fascinant nu doar din punct de vedere tehnic, cat mai ales din punct de vedere emotional. Construirea locuintei este ca o calatorie, o calatorie spre sine, in care ne redescoperim pas cu pas. O casa reprezinta mai mult decat imbinarea dintre arhitectura si design, dintre functional si estetic, ea este locul unde suntem noi in forma noastra cea mai naturala, locul unde ne petrecem timpul pretios alaturi de familie si prieteni, unde cream cele mai frumoase amintiri, unde ne retragem sa lucram in liniste si unde ne relaxam la finalul unei zile lungi si obositoare.


Acest proiect este dedicat persoanelor care isi doresc o casa de o calitate superioara si care vor sa se bucure de oportunitatea de a crea ceva deosebit, unic, conform celor mai inalte viziuni si dorinte. Casa fara etaj se intinde pe o suprafata de 137 mp utili si dispune de o mansarda de 130 mp utili. Proiectul iese in evidenta atat prin utilitate, cat si prin arhitectura unica si captivanta a exteriorului. Trecerea de la exterior spre interior se face treptat datorita terasei de 49 mp utili, un loc divin unde va puteti intampina prietenii care vin in vizita sau unde va puteti relaxa mai aproape de natura.

Compartimentarea este una dinamica, menita sa vina in intampinarea tuturor nevoilor familiei dumneavoastra; astfel, proiectul cuprinde trei dormitoare, doua bai, un living, o bucatarie open-space si un dining. Feresterele inalte scalda incaperile in lumina naturala. Ce poate fi mai placut decat sa va bucurati de lumina din belsug si sa priviti un peisaj de vis pe fereastra? Nu mai ramane decat sa va inconjurati de persoanele dragi si sa va bucurati de sentimentul de a fi acasa. Spatiul generos este perfect pentru a organiza intalniri cu prietenii si petreceri somptuoase.

Casa la care ati visat intotdeauna poate fi a dumneavoastra. Primul pas este sa ne contactati daca acesta sau unul dintre numeroasele noastre proiecte va reprezinta. Asiguram servicii complete pentru a construi casa perfecta pentru dumneavoastra. Avem toate resursele, cunostintele si o echipa de profesionisti pentru a construi nu doar o casa, ci un vis. Va invitam sa ne contactati!


Galerie