Pachet complet de lucru :

  • Proiectare
  • Design

icon suprafata

1100

icon camere

3

Atunci cand vine vorba de construirea unui salon de evenimente, elementul principal de care tinem cont este povestea pe care salonul o va transmite. Cu toate acestea, flexibilitatea este un alt element cheie pe care il luam in considerare pentru ca un salon dedicat organizarii evenimentelor trebuie sa se adapteze unui numar mare de cerinte cum ar fi dimensiunea, modul in care spatiul este organizat, acustica, stilul arhitectural, designul si lista poate continua. Criteriile de care oamenii tin cont pentru a alege un salon care le va gazdui evenimentul sunt numeroase, iar exigentele clientilor nostri care doresc sa realizeze alaturi de noi un astfel de proiect sunt foarte mari.

Fiecare proiect pe care l-am realizat este unic in felul sau iar acest salon clasic de evenimente se remarca printr-un design deosebit care il transforma intr-un taram de basm unde au loc cele mai frumoase povesti, fie ca vorbim despre o nunta, un botez, o aniversare, o logodna, un eveniment corporate sau alta intalnire speciala care se lasa cu zambete, dans si multa voie buna.

Proiectul pe care il prezentam este unul cat se poate de complex, versatil si care poate gazdui grupuri de diferite marimi. Cladirea este compusa din trei saloane de evenimente cu capacitati diferite – doua sali mici la parter de aproximativ 250 mp fiecare, dedicate evenimentelor mai restranse si un salon mare la etaj, a carui dimensiune este de 600 mp. Inaltimea salilor mici de la parter este de 3 m, in timp ce salonul mare de la etaj are o inaltime impunatoare de 5 m. Impartirea in acest fel permite organizatorilor de evenimente sa jongleze mai usor cu spatiul pentru a crea efectul dorit.

La o prima vedere, salonul surprinde prin exteriorul rupt parca din cele mai frumoase povesti. Credeti ca doar la castel se pot organiza evenimente de basm? Ei bine, profilele decorative reusesc sa transforme acest salon intr-un spatiu feeric si sa faca legatura dintre taramul de poveste si realitate. Blazoanele decorative folosite pentru fatada chiar te transpun intr-o poveste cu printi si printese si ofera un aer puternic, rafinat si nobil salonului. Fatada cucereste, de asemenea, prin atentia la detalii.

Orice eveniment este pus in lumina de salonul in care acesta este organizat. Ce face ca acest salon de evenimente sa fie atat de special? El este versatil, se remarca prin prezenta elementelor clasice pentru a crea un spatiu cat mai potrivit pentru evenimente cu tematici variate astfel incat numarul celor care doresc sa isi organizeze petrecerea aici sa fie cat mai mare iar publicul divers. Salonul indeamna la creativitate si se poate adapta cu usurinta celor mai sofisticate gusturi, completand armonios nivelul inalt si prestigiul invitatilor. Transmite o energie placuta si este gata sa gazduiasca cele mai elegante petreceri intr-un cadru luxos si plin de rafinament care nu se va demoda niciodata.

Te invitam sa descoperi si alte proiecte dedicate salilor de evenimente. Misiunea noastra este aceea de a transforma vise in realitate.


Galerie